ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ”DREAM”

Η ηλεκτρική κουβέρτα δημιουργεί κατά τη λειτουργία τις ηλεκτρομαγνητικά κύματα επικίνδυνα για την υγεία;

Όχι, η ηλεκτρική κουβέρτα DREAM είναι δοκιμασμένη και πιστοποιημένη πως δεν δημιουργεί οποιαδήποτε ακτινοβολία επικίνδυνη για την υγεία.

Μπορεί η ηλεκτρική κουβέρτα να ανακουφίσει από πόνους;

Η ηλεκτρική κουβέρτα εξασφαλίζει ένα ζεστό και υγιεινό ύπνο, απομακρύνοντας την υγρασία και τους μικροοργανισμούς που συγκεντρώνονται στο στρώμα. Γι’ αυτό είναι ιδανική σε περιπτώσεις τόσο αρθριτικών, όσο και μυϊκών πόνων.

Η θερμότητα που παράγει η ηλεκτρική κουβέρτα ανακουφίζει ακόμα και από πόνους περιόδου.

Μπορεί η ηλεκτρική κουβέρτα να χρησιμοποιηθεί από ηλικιωμένους και παιδιά;

Η ηλεκτρική κουβέρτα είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση από κάθε ηλικία, καθώς το ρεύμα που τη διαπερνά είναι ελάχιστο (εναλλασσόμενο κύκλωμα παροχής ρεύματος δυνάμεως 230V – 60 Watt IP 20).

Επειδή δεν παύει να είναι μια ηλεκτρική συσκευή, σε περιπτώσεις ηλικιωμένων και μικρών παιδιών , η χρήση θα πρέπει να γίνεται αυστηρά υπό την επίβλεψη ενήλικου κηδεμόνα.

Αν υπάρχει περίπτωση να περάσει υγρασία (π.χ. από μικρά παιδιά, ακράτεια ηλικιωμένων κλπ.) στην ηλεκτρική κουβέρτα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρόσθετο πλαστικό κάλυμμα (π.χ. μουσαμάς), προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή και ασφαλής λειτουργία της.

Μπορεί η ηλεκτρική κουβέρτα να χρησιμοποιηθεί από άτομα με βηματοδότη;

Καταρχήν δεν απαγορεύεται η χρήση της ηλεκτρικής κουβέρτας από άτομα στα οποία έχει τοποθετηθεί βηματοδότης. Επειδή, όμως, κάθε περίπτωση μπορεί να είναι ιδιαίτερη, προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ο καταναλωτής να συμβουλεύεται πάντα το γιατρό του.

Μπορεί η ηλεκτρική κουβέρτα να χρησιμοποιηθεί από εγκύους;

Η ηλεκτρική κουβέρτα είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση από εγκύους. Μπορεί επιπλέον να ανακουφίσει από πιθανούς πόνους στην πλάτη και τη μέση.

Πώς τοποθετείται η ηλεκτρική κουβέρτα;

Η ηλεκτρική κουβέρτα τοποθετείται πάνω στο στρώμα, κάτω από το κατωσέντονο. Καλό θα είναι να χρησιμοποιείται ένα κάλυμμα στρώματος για να την προστατεύει. Στην περίπτωση αυτή, την τοποθετούμε κάτω και από το κάλυμμα, κατευθείαν επάνω στο στρώμα.

Διαθέτει 4 λάστιχα τα οποία προσαρμόζονται στις 4 γωνίες του στρώματος.

Η σωστή θέση της κουβέρτας είναι από το μαξιλάρι και κάτω. Επειδή δεν πρέπει να τσακίζουν οι εσωτερικές αντιστάσεις που διαθέτει, δεν καλύπτει το στρώμα μέχρι τις άκρες.

Η ηλεκτρική κουβέρτα δεν έχει επάνω και κάτω όψη. Για ευκολότερη χρήση, είναι προτιμότερο να τοποθετείται ο διακόπτης/ οι διακόπτες δίπλα στο προσκέφαλο.

Εφόσον τοποθετηθεί, ως άνω, η ηλεκτρική κουβέρτα, για να θερμανθεί, το κρεβάτι θα πρέπει να έχει στρωθεί με όλα τα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποιούνται.

Τι πρέπει να κάνω την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσω;

Επειδή τα στρώματά μας πάντα φυλακίζουν υγρασία όπως και μικροοργανισμούς, για έναν υγιεινό ύπνο συστήνεται την πρώτη φορά χρήσης της ηλεκτρικής κουβέρτας μια προθέρμανση 3-4 ωρών πριν τον ύπνο.

Μπορώ να αφήσω την κουβέρτα μου να ζεσταίνει όλη τη νύχτα;

Η απόδοση της ηλεκτρικής κουβέρτας εξαρτάται πάντα, τόσο από τις συνθήκες θερμοκρασίας του δωματίου όσο και από το βάρος των κλινοσκεπασμάτων. Έτσι, σε περίπτωση που ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να μείνει αναμμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Συνίσταται ωστόσο να προτιμώνται οι σκάλες 1 και 2.

Μπορώ να αφήσω την κουβέρτα να λειτουργεί όταν δεν είμαι στο σπίτι;

Η ηλεκτρική κουβέρτα είναι απόλυτα ασφαλής κατά τη χρήση, όμως δεν παύει να είναι μια ηλεκτρική συσκευή. Έτσι, όταν δεν είμαστε σπίτι πρέπει να βρίσκεται αν όχι εκτός πρίζας, τουλάχιστον στην ένδειξη 0 του διακόπτη, προκειμένου να αποφεύγονται και οι συνέπειες μιας πιθανής διακοπής ή αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος.

Πώς μπορώ να καθαρίσω την ηλεκτρική κουβέρτα;

Όπως και το στρώμα, η ηλεκτρική κουβέρτα δεν πλένεται με νερό και κοινά καθαριστικά. Για το λόγο αυτό, συνίσταται η προστασία της με κάλυμμα. Σε περίπτωση λεκέ προτιμάται το τοπικό καθάρισμα με όσο το δυνατόν πιο στεγνό πανί, είτε στεγνό καθάρισμα.

Πόσο ρεύμα καταναλώνει η ηλεκτρική κουβέρτα;

Η ηλεκτρική κουβέρτα αποτελεί τον πιο οικονομικό τρόπο θέρμανσης.

Θέρμανση όλο το χειμώνα μόνο με € 6,26 και το κυριότερο: Ζεστό και υγιεινό κρεβάτι!

Κάντε σήμερα μια ηλεκτρική κουβέρτα δικιά σας   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *